Open sollicitatie stagiair


Wil jij een verschil maken in de maatschappij en praktijkervaring opdoen binnen een dynamische organisatie? Bij De Tussenvoorziening bieden we verschillende stageplaatsen voor mbo (BOL of BBL), hbo en wo studenten.

Wat ga je doen

Als stagiair bij De Tussenvoorziening maak je deel uit van een team of afdeling en werk je samen met professionals en vrijwilligers. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen die aansluit bij jouw opleiding en persoonlijke wensen. Afhankelijk van de stagevorm werk je aan diverse projecten en draag je bij aan het realiseren van onze doelstellingen.

Wat krijg je van ons?

We vinden dat iedereen moet kunnen meedoen. Elk idee, elke wens of behoefte is belangrijk. Daarom staan we open voor jouw ideeën en suggesties. Met een open mind werken we effectief samen. Zo laten we je groeien vanuit je eigen kracht en investeren we in je ontwikkeling en gezondheid op de werkvloer.

Wanneer je bij ons stage loopt, bieden we je een waardevolle ervaring binnen een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid. Je krijgt niet alleen een uitdagende stageplaats, maar ook de ondersteuning van een ervaren praktijkopleider of stagebegeleider. We vinden het belangrijk dat je kunt groeien binnen je vakgebied en als individu. Daarom bieden we je volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van het aantal uur dat je stageloopt.

Wat neem je mee?

We verwachten van onze stagiairs een aantal belangrijke eigenschappen. Allereerst is leergierigheid essentieel, samen met affiniteit met de doelgroep waar we ons voor inzetten. Daarnaast is voldoende zelfstandigheid en veerkracht nodig om de uitdagingen van de stage aan te kunnen. Stagiairs die betrokken zijn bij het primair proces moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Bovenal is het enthousiasme om een waardevolle bijdrage te leveren aan zowel onze organisatie als de bredere sector van groot belang.

Over de Tussenvoorziening

Mensgericht, krachtgericht en inclusief. Dat is de Tussenvoorziening. De mens vormt de kracht in elk proces binnen de Tussenvoorziening: De medewerkers in het ondersteunen van de cliënten en de cliënten door hun eigen leven opnieuw op te bouwen. Dat gaat niet over één nacht ijs. Dat gaat met vallen en opstaan. De medewerkers helpen vanuit hun oprechte betrokkenheid en vormen de basis waarop cliënten vertrouwen. En daarmee bouwen cliënten weer aan hun eigen basis, een eigen thuis.

Samen Sterker verder

Wil jij jouw talent inzetten voor een betere wereld en daarnaast onwijs veel leren? Solliciteer dan via de knop hieronder en voeg een passende motivatie toe, samen met jouw jaar, niveau en eventuele opdrachten. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vacaturekenmerken

Aantal uren per week: 20
Contracttype: Bepaalde tijd

Contact

Naam contactpersoon: Remco van Gennip
Telefoonnummer: 0623862961

Niveau en ervaring

Werkniveau: hbo
Werkervaring: Starter (0-2 jaar)
Opleidingsniveau: hbo

 

Solliciteren