Lees voor
Di Marzio's pins - De Tussenvoorziening

Di Marzio’s pins

Vier dat je uniek bent met de Di Marzio’s pins

Verschillen maken het verschil

Met jouw unieke kwaliteiten maak je de wereld mooier en interessanter. Door verschillende mensen te leren kennen, begrijpen we elkaar beter en komen we tot nieuwe ideeën. Kunstenaar Carlo Ettore di Marzio ontwierp meer dan 3000 unieke gezichten. Zijn Di Marzio pins vieren dat iedereen uniek is. Geef ze weg of draag ze zelf met trots.





Ontmoet de Kunstenaar: Carlo di Marzio

Carlo di Marzio is een van de kunstenaars bij Atelier Spat. Hij ontwierp meer dan 3000 unieke gezichten die allemaal iets bijzonders vertegenwoordigen: diversiteit, individualiteit en menselijkheid. Zijn pins vieren dat iedereen uniek is. Elke pin vertelt een eigen verhaal, en je ziet er Carlo’s artistieke visie in terug.

Interview met Carlo di Marzio

  • Hoe zijn de gezichtjes ontstaan?
    “De gezichtjes zijn ooit begonnen tijdens vrij tekenen. Ik tekende zomaar wat, en ineens verschenen er gezichtjes. In de coronatijd heb ik ze verzameld en ontdekte ik dat het er bijna 3000 waren. Elk gezichtje begint met een paar lijnen die ik verder uitwerk op de computer. Zolang ik nog steeds nieuwe gezichtjes kan maken, blijf ik tekenen.”
  • Wat betekent Atelier Spat voor jou?
    “Spat is een fijne plek waar ik mijn creativiteit kan ontplooien. Het geeft me inspiratie en motiveert me om creatief bezig te zijn. Hier voel ik me thuis en kan ik mijn kunst verder ontwikkelen. Ook al is het niet naast de deur, ik blijf gemotiveerd om te komen.”

Kunstenaar Di Marzio houdt een bord omhoog met zijn eigen ontworpen pins

Di Marzio’s Pins: kleine kunstwerkjes met een groot verhaal


De Di Marzio’s zijn geëmailleerde pins, met zorg gemaakt van de originele tekeningen van Carlo di Marzio. Ze worden geleverd op mooie kaartjes en zijn perfect als cadeau of om zelf te dragen. Met een maximale afmeting per pin van 2,5 cm x 2,5 cm zijn het subtiele, maar krachtige statements.

  • Eén pin kost € 5 per stuk.
    Voor de set van 6 pins betaal je € 25 euro.
  • Met je aankoop steun je dit project: de volledige opbrengst gaat naar de productie van nieuwe pins.

Meer weten of bestellen?

Heb je interesse in de Di Marzio’s? Of wil je meer weten over het werk van Carlo di Marzio? Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen we snel contact met je op.

Contact met Spat

Vragen & antwoorden over de pins

Met een pin kun je je jas, tas, overhemd, sjaal of colbert opvrolijken. De Di Marzio’s zijn geëmailleerde pins, met zorg gemaakt van de originele tekeningen van Carlo di Marzio. Ze worden geleverd op mooie kaartjes en zijn perfect als cadeau of om zelf te dragen. Met een maximale afmeting per pin van 2,5 cm x 2,5 cm zijn het subtiele, maar krachtige statements.

Je kunt een Di Marzio bestellen door het contactformulier op deze pagina in te vullen. We nemen snel contact met je op om je verder te helpen.

Atelier Spat is een sociaal atelier van de Tussenvoorziening voor mensen met een kwetsbaarheid. In het atelier kunnen deelnemers hun creativiteit uiten en hun talenten ontwikkelen. De kunstwerken die onze deelnemers maken zijn te koop.

Absoluut! De Di Marzio’s zijn perfecte cadeaus om diversiteit te vieren. Elk gezichtje vertelt een eigen verhaal.