Lees voor
Contact - De Tussenvoorziening

Contact

Contact

De Tussenvoorziening biedt 24-uursopvang, begeleid wonen, hulp bij geldzorgen, hulp bij het ontwikkelen van talenten en structuur in de dag. Wij doen wat nodig is om weer sterker verder te kunnen. Dat doen we in Utrecht, regio Amersfoort, Zeist, Stichtse Vecht, Woerden en de Lekstroomregio.

Contactgegevens

Centraal kantoor

Groeneweg 2
3531 VE Utrecht
Telefoon: 030-2340819
E-mail: info@tussenvoorziening.nl

Aanmelden

Alles over aanmelden voor opvang, begeleid wonen en Stadsgeldbeheer lees je op de pagina aanmelden.

 

Aanmelden voor de daklozenopvang?

De aanmelding voor 24-uursopvang voor dakloze mensen in Utrecht gaat via Stadsteam Back Up. Zij helpen je met een slaapplek en het regelen van praktische zaken.

Persvoorlichting

Belangstelling voor ons werk en onze cliënten doet ons goed. We beantwoorden daarom graag mediavragen waarmee we de belangen van onze cliënten behartigen, die over onze organisatie gaan en maatschappelijk relevant zijn. Met verzoeken om interviews met onze gasten of cliënten gaan we zeer terughoudend om. Zij hebben vaak behoefte aan rust en privacy.

Ben je journalist en heb je een mediavraag?

Neem dan contact op met communicatie@tussenvoorziening.nl. Of bekijk onze contactgegevens.

Tip: beeldmateriaal nodig bij een verhaal over dak- en thuisloosheid? De foto’s uit de beeldbank van het Kansfonds zijn rechtenvrij te gebruiken.

Voorlichting over dakloosheid

Wil je meer weten over de wereld van dak- en thuisloze mensen en de problemen waar zij mee te maken hebben? Doe je onderzoek en wil je iemand interviewen die dakloos is geweest? Een voorlichting van Imago geeft je een unieke inkijk in een wereld die vaak verborgen is.
Lees hoe je een voorlichting kunt boeken.

Vragen van scholieren en studenten

We vinden de belangstelling van scholieren en studenten waardevol, maar kunnen vragen niet altijd (snel) beantwoorden. Op onze website vind je al veel informatie over onze organisatie en verhalen van cliënten. We hebben ook een pagina met video’s die over ons gemaakt zijn.  Heb je toch nog een vraag? Stuur dan een mail naar: info@tussenvoorziening.nl.