Expositie Atelier Spat: ‘Vier dat je uniek bent’ vanaf 18 oktober te zien

16 oktober 2024

Op vrijdag 18 oktober opent de nieuwe expositie van Atelier Spat in Café de NAR, Utrecht. Onder het thema 'Vier dat je uniek bent' exposeren 13 kunstenaars hun werk. Elke kunstenaar laat op eigen wijze zien wat 'uniek zijn' voor hen betekent, met diverse stijlen en materialen. Deze expositie laat zien hoe verschillen elkaar versterken.

Feestelijke opening

We openen de expositie op vrijdag 18 oktober in de nieuwe galerieruimte van de NAR. Na de opening kun je de tentoonstelling nog tot 18 november gratis bezoeken. Dit is een bijzondere kans om de uiteenlopende werken van de kunstenaars te bewonderen en hun verhalen achter de kunst te ontdekken.

  • Opening: 18 oktober, 16.00 – 18.00 uur.
  • De NAR, Nijverheidsweg 6, Utrecht. Openingstijden NAR: woensdag 16:00 – 01:00 uur, donderdag, vrijdag & zaterdag: 12:00 – laat, zondag: 12:00 – 22:00 uur.
  • Looptijd expositie: van 18 oktober tot 18 november.

De DiMarzio pins

Het middelpunt van deze expositie is de unieke pins-collectie. Kunstenaar Carlo Ettore di Marzio van Atelier Spat ontwierp meer dan 3000 unieke gezichten. Zijn Di Marzio-pins vieren dat iedereen uniek is: elke pin vertelt een eigen verhaal, en je ziet er Carlo’s artistieke visie in terug. Lees alvast meer over de pins, of kom langs om ze in het echt te bewonderen!

Deelnemende kunstenaars

Op de expositie zie je werken van Bob Bruinooge, Erica, Rydienne Cornelia, Anton Westbroek, Elsa Bos, Maurits Vlug, Esther Bakker, Carlo Ettore di Marzio, Anna de Bruin, Aziza Loukili, Frank Moritz, Monica Ehlting en F.F. Deze kunstenaars brengen ieder hun eigen visie en talent naar voren.

Meer van Atelier Spat?

Over Atelier Spat

Atelier Spat is een plek voor kunstenaars die op allerlei manieren een bewogen leven hebben (gehad) en hun creativiteit de ruimte willen geven en ontwikkelen. Veel kunstenaars hebben hier, of al op een eerder moment, ontdekt hoe belangrijk het voor ze is om hun verhaal te vertellen, hun gevoelens te uiten of anderen te inspireren door middel van het maken van kunst.