Lees voor
Werken in de bakkerij - De Tussenvoorziening

Werken in de bakkerij

Werken in de bakkerij

Hou je van bakken? Word vrijwilliger in onze bakkerij! Op dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend bakken we samen taarten, quiches en meer lekkers. Iedereen die van bakken houdt, is welkom. Kom nieuwe recepten leren, werk samen en geniet van gezelligheid.





Meer over de bakkerij

Elke week bakken we in onze bakkerij. Soms bakken we voor een grote bestelling, soms gewoon omdat we zin hebben om iets lekkers te maken.

De bakkerij is in het Zandpand, aan het Zandpad 135 in Utrecht. De bakkerij is open op dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend. Je overlegt met de medewerkers op welke dag(en) jij meehelpt in de bakkerij.

Je hoeft geen ervaring te hebben. Iedereen die van bakken houdt, kan meedoen. We starten samen met koffie of thee en bedenken wat we gaan maken. Je leert nieuwe recepten en technieken. Denk aan taarten, quiches, koekjes en ander lekkers. We werken met elkaar en helpen elkaar in de keuken. Naast bakken is het ook gezellig. We delen tips en verhalen, lachen veel en maken er een fijne ochtend van.

Aanmelden voor de bakkerij

Wil je graag meehelpen in de bakkerij? Vul dan het formulier hieronder in. Of stuur een mail naar Virginia & Asmar via bakkerij@tussenvoorziening.nl . Zij plannen een kennismakingsgesprek met je in.

Iedereen die van bakken houdt en graag samenwerkt is welkom. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

Contact bakkerij

Veelgestelde vragen over werken in de bakkerij

We bakken allerlei lekkers: taarten, quiches, koekjes en soms iets nieuws om te proberen.

Nee, ervaring is niet nodig. Je leert alles bij ons. Zolang je bakken leuk vindt, kun je meedoen.

Je bent welkom op dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend.

De bakkerij zit in het Zandpand, aan het Zandpad 135 in Utrecht. De bakkerij is het beste te bereiken met de fiets of lopend.

Stuur een mail naar bakkerij@tussenvoorziening.nl. Virginia & Asmar maken graag kennis met je.


Ik heb al veel geleerd in onze bakkerij en het is eigenlijk altijd gezellig