ADSU-partijen organiseren Fantastisch Utrecht Inclusief Festival

12 april 2022

In augustus 2021 won het samenwerkingsverband ADSU (Aan de slag in Utrecht), waar wij ook onderdeel van uitmaken, de sleutels van de Jaarbeurs voor één dag. Deze kans grijpen we met beide handen aan om een groots evenement te organiseren: de FUIF, ofwel Fantastisch Utrecht Inclusief Festival. De FUIF vindt plaats op maandag 20 juni van 13.00 tot 17.00 uur in het Beatrixtheater.

Inclusie en ontmoeting

De FUIF wordt een geweldig festival waar iedereen die een moeilijke tijd heeft gehad welkom is. Er is een podiumprogramma met diverse artiesten en DJ’s, koffie met gebak en leuke activiteiten in alle andere ruimten van het Beatrixtheater. Elke ADSU-organisatie heeft kaarten voor haar cliënten/deelnemers/personeel/vrijwilligers ingekocht. Dit betekent voor de FUIF een heel mooi divers publiek waarbij ontmoeting en inclusie centraal staan. Van alle beschikbare 1500 plekken zijn er nog slechts enkelen over.

Samen met..

De verschillende ADSU-partijen hechten veel waarde aan activering. Daarom betrekken we cliënten zoveel mogelijk bij de organisatie: Van meedenken en acts opvoeren, tot het maken van taarten en decorstukken, het geven van workshops of het inrichten van een expositie. De ADSU-partijen én RTV Utrecht zullen het belang van activering de komende tijd ook vastleggen op beeld.

Crowdfunding: steun dit event!

Het Beatrix Theater is natuurlijk fantastisch. Maar een lege zaal maakt nog geen FUIF. Daarom hebben we jouw bijdrage nodig om een onvergetelijk festival mogelijk te maken. Denk aan budget om het hapje en drankje aan te kunnen bieden, om het podiumprogramma verder te vullen en de workshops te organiseren. Iedere extra euro wordt dankbaar gebruikt om het programma en de aankleding nog mooier te maken en FUIF nog onvergetelijker. Wat het nog beter maakt? Bij verschillende bedragen hebben wij verschillende beloningen, van een zakje gemalen koffie tot een houten tuintafel! Al deze producten zijn gedoneerd door de leden van de ADSU. Wil jij helpen dat kan via: www.voorjestadsie.nl/fuif.

Check ook de website van RTV Utrecht over de FUIF, afgelopen vrijdag waren we daar in de uitzending!