We hebben de Jaarbeurs voor 1 dag!

6 augustus 2021

Aan De Slag Utrecht (ADSU) krijgt voor een dag de sleutel van de Jaarbeurs! Vandaag werd bekend dat ons samenwerkingsverband de winnaar is van de actie van RTV Utrecht en de Jaarbeurs: win de jaarbeurs voor 1 dag. We wonnen de prijs met het idee voor de Utrecht Zorgt Dag: een festival voor en door Utrechters met een kwetsbaarheid of een kleine beurs.

Ons winnende idee: de Utrecht Zorgt Dag

Op ‘onze’ jaarbeurs-dag organiseren we een onvergetelijk festival. Natuurlijk voor en met onze cliënten. Maar ook voor hun mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en anderen Utrechters met een kleine beurs. Onze droom? Een bruisende dag waarop mensen elkaar ontmoeten, hun talenten kunnen delen & ontspannen genieten van muziek, theater, lekker eten en elkaar.
Bekijk hier de prijsuitreiking!

Over de actie: win de jaarbeurs voor 1 dag!

Op ‘onze’ jaarbeurs-dag organiseren we een onvergetelijk festival. Natuurlijk voor al onze cliënten, maar ook voor hun mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en anderen met een kleine beurs. Onze droom? Een bruisende dag waarop mensen elkaar ontmoeten, hun talenten kunnen delen & ontspannen genieten van muziek, theater, exposities, lekker eten en elkaar.

Over het samenwerkingsverband ADSU

ADSU is het Utrechtse samenwerkingsverband van 17 organisaties in de verstandelijk gehandicapten-, verslaving- en geestelijke gezondheidszorg. Zij werken samen om mensen met een kwetsbaarheid te helpen aan een zinvolle dag-invulling. Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk, een leerwerkplek of betaalde baan.

Naast de Tussenvoorziening zijn in ADSU de volgende partijen betrokken: WIJ 3.0, de Tussenvoorziening, Abrona, Reinaerde, Altrecht, de Boogh, Buurtteamorganisatie Sociaal, Gemeente Utrecht, Jellinek, Leger des Heils, LISTER, Moviera, UW Re-integratie, UWV SMD en UWV Werkbedrijf, en de Wilg.

Oproep: help jij mee?

Als de coronacijfers het toelaten, moeten wij de Utrecht Zorgt Dag in korte tijd uit de grond stampen. ADSU is daarvoor mede afhankelijk van de vrijwillige hulp en inzet van inwoners. Daarnaast vragen we om financiële bijdragen en bijdragen in natura van bedrijven en organisaties met een groot maatschappelijk hart of een SROI opgave om er een onvergetelijke dag van te maken.

Kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van deze dag?

Mail dan naar: fuif@adsu.nl. Alvast super bedankt!