Afscheid van Danny van der Ben en Harry Troost bij de cliëntenraad van de Tussenvoorziening

4 maart 2019

Op 4 maart hebben Danny van der Ben en Harry Troost afscheid genomen als leden van de cliëntenraad van de Tussenvoorziening. Beiden hebben al een imposante carrière binnen de Tussenvoorziening achter zich en gaan nu als betaalde collega’s verder.

Harry is vanaf 2013 beheerder bij de NoiZ en kwam al snel bij de cliëntenraad. In 2016 kreeg hij een leer-werk overeenkomst en startte hij met zijn opleiding. Harry werkt nu als Opvangmedewerker bij de Sleep Inn én is onlangs verkozen als lid van de Ondernemingsraad van de Tussenvoorziening.

Danny is al vanaf 2005 actief als Straatadvocaat in Utrecht en sinds 2010 beheerder bij de NoiZ. In 2011 werd hij lid van de cliëntenraad en in 2014 werd hij voorzitter. Danny zet zijn carrière voort als Sociaal Beheerder op het Cremerplein.

Wim Eickholt volgt Danny op als voorzitter van de cliëntenraad.

Naar de toekomst
Zowel Danny als Harry nemen afscheid omdat ze als medewerker bij de Tussenvoorziening aan het werk zijn gegaan. Beiden zijn goede voorbeelden van succesvolle reïntegratie na een periode van dakloosheid. En ze hebben allebei veel betekend voor de NoiZ waar ze nu de ‘NoiZ academie’ willen beginnen: een aan de opvang gekoppelde MBO opleiding, zodat we veel meer mensen op deze wijze kunnen helpen.


Harry Troost en Danny van der Ben