Dankzij donatie bedrijfskleding veilig, beschermd en goed gekleed aan het werk

6 oktober 2017

De leverancier van bedrijfskleding aan onder andere de Gemeente Utrecht en het Waterschap Stichtse Rijnlanden heeft de oude maar nog  goede bedrijfskleding geschonken aan cliënten van de Tussenvoorziening, Reinaerde, Abrona en Wij 3.0. Gisteren werd de kleding uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Ghanadreef. 

‘We kunnen deze kleding natuurlijk ook verkopen, maar het is toch prachtig om te zien hoe blij we deze jongens kunnen maken met mooie kwaliteitskleding. Die glimlachen zeggen alles. Daar doen wij graag aan mee’, aldus Dirkjan van Beem, mede-eigenaar van HKV Ochten, de bedrijfskleding-leverancier.

‘Fijn om de betrokkenheid van cliënten, collega’s en een commercieel bedrijf als HKV Ochten te zien.’ Delen is vermenigvuldigen’, vult Danielle van Elk, social-return-makelaar bij ADSU, aan. ADSU, Aan de slag in Utrecht, is een uniek samenwerkingsverband in de regio Utrecht van twaalf zorgorganisaties, de gemeente Utrecht en het UWV.

Mede door het beschikbaar stellen van deze bedrijfskleding kan een de deel van de kwetsbare Utrechters weer beschermd en veilig deelnemen aan projecten waar gewerkt wordt aan het opdoen van werknemers- en sociale vaardigheden. Hierdoor nemen hun kansen op de arbeidsmarkt toe.