De Tussenvoorziening vaart mee met de Utrecht Canal Pride

29 mei 2019

We laten zien waar de Tussenvoorziening voor staat: een open en tolerante organisatie waar cliënten en medewerkers kunnen zijn wie ze zijn. Op donderdag 23 mei vond een steekincident plaats op de Sleep Inn. Een van onze medewerkers is hierbij gewond geraakt. Wij zijn ontzettend getroffen door wat er is gebeurd. Met instemming van onze cliënten, medewerkers en het slachtoffer van het incident hebben we besloten om toch deel te nemen aan de Utrecht Canal Pride.

Wij komen op voor de meest kwetsbare mensen in de samenleving en willen voor hen het leven een stukje beter maken. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond, religie of seksuele voorkeur is. Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers, vrijwilligers én cliënten zichzelf kunnen en durven zijn. Dat willen we ook naar buiten uitstralen. Daarnaast willen we onze cliënten een podium bieden om zichzelf te laten zien. We varen daarom dit jaar voor de tweede keer mee met de Utrecht Canal Pride.

Wim Eickholt, voorzitter van de cliëntenraad: “Ik ben trots op deze club die maakt dat ik mijzelf kan zijn en mijzelf kan blijven ontwikkelen. Tijdens de vorige Canal Pride voelde ik een gevoel van saamhorigheid en geborgenheid tussen alle medewerkers, vrijwilligers en cliënten aan boord. Ik heb ontzettend veel zin om weer mee te varen!”

Voor meer informatie over het evenement kijk op www.utrechtpride.nl.