Het Utrechts Requiem speelt Meet My Story bij de Tussenvoorziening

5 november 2021

Op 11 november speelt het Utrechts Requiem de voorstelling Meet My Story bij Atelier Spat. Wil je er gratis bij zijn? Meld je dan aan.

Aankomende donderdag 11 november is het zover. Dan speelt het Utrechts Requiem de muzikale voorstelling Meet My Story bij ons Atelier Spat. Het wordt een bijzondere voorstelling over verhalen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. De muziek wordt gespeelt door topmuzikanten van internationaal niveau.

Kom je luisteren?

‘Meet my story’ zijn verhalen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Hun verhaal is op muziek gezet door vijf hedendaagse componisten. De hoofdpersonen zelf leveren ook een bijdrage aan het concert. Hun veerkracht spat van het podium. Kom kijken naar zes moedige mensen en de muzikanten van internationaal niveau.

Van daklozenopvang naar de theaterzaal, in deze voorstelling telt ieders stem. De hoofdpersonen zijn mensen die in ‘de grote loterij’ een minder gunstig of zelfs slecht lot hebben getrokken. Dankzij subsidie van een groot aantal fondsen en gemeenten kun je gratis naar de voorstelling.

“Die hemel op aarde is er niet voor iedereen. Onder welke omstandigheden begon je aan je leven, draag je iets met je mee wat het leven een complexe zaak maakt? Hoor je erbij of val je buiten de geijkte kaders?”

Meer lezen over de voorstelling?