Hulp aan mannelijke sekswerkers

23 januari 2020

Belle Hulpverlening biedt hulp aan alle sekswerkers. De laatste jaren melden zich steeds meer mannen voor hulp. Sommigen werken uit vrije wil en hebben daar vragen over, anderen verkeren in een onveilige situatie.

Door een goede en intensieve samenwerking met de gemeente Utrecht en Team Mensenhandel van Politie Midden Nederland, is Belle in contact gekomen met de jongemannen uit de zaak van dit persbericht.

Wat de medewerkers opvalt is dat een aanzienlijk aandeel van de cliënten niet eerder over hun ervaringen hebben durven vertellen. Dit kan komen door schaamte, zelf eventuele problemen willen oplossen, er de juiste woorden niet voor vinden of niet te weten bij wie ze terecht kunnen.

Heb je vragen over sekswerk? Herken je jezelf in onderstaand artikel? Of heb je soortgelijke ervaringen opgedaan en wil je daarover van gedachten wisselen? Voel je vrij om contact op te nemen (dit mag ook anoniem). Belle is bereikbaar via belle@tussenvoorziening.nl of 06-53711879 (ook whatsapp). Voor meer informatie kijk ook op www.belle-hulpverlening.nl.