Ons jaarverslag is live!

9 juni 2022

In ons eerste online jaarverslag kijken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar dat beïnvloed werd door Corona, het gebrek aan woningen en een volle opvang. Maar ook door actieve gemengd wonen verenigingen, mensen die zich ontplooiden met behulp van de VoiZ academie en Springplank en actieve vrijwilligers.

In het jaarverslag 2021

Films

Benieuwd hoe onze bestuurders terug kijken op 2021? Wat ging er goed en wat moet er volgend jaar echt veranderen? We vroegen ze het hemd van het lijf in dit filmpje. Ook maakten we een film over onze organisatie waarin anderen vertellen over ons werk. Bekijk onze corporate film.


Naar ons jaarverslag
Verhalen

Wie kan er beter vertellen over het afgelopen jaar dan onze gasten, cliënten, medewerkers en ketenpartners? Je leest hun verhalen in ons jaarverslag. Lees bijvoorbeeld het interview met Marie Louise over eenzaamheid op haar eenpersoonskamer en hoe ze dat oplostte. Of de blog van Lex die met vallen en opstaan onze cliënten aan het sporten probeert te krijgen.


Lees alle verhalen


Cijfers en bestuursverslag

Snel ontdekken wat we bereikt hebben? Bekijk onze impact in cijfers in een oogopslag. In ons bestuursverslag (.pdf) lees je hoe het onze organisatie verging afgelopen jaar, over samenwerkingen, bestuur, beleid en medewerkers. Je vindt er het verslag van de OR en de Cliëntenraad. Ook vind je in dit bestand onze jaarrekening.