Per 1 januari stedelijk ANW team voor betere bereikbaarheid

27 december 2021

Vanaf 1 januari 2022 werken de Tussenvoorziening en Lister samen in een een bereikbaarheidsteam. Dit team heet het stedelijk ANW-team.

Voor wie?

Veel zorgorganisaties werken hard aan een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen mee kan en mag doen. Een samenleving ook waarin iedereen zoveel mogelijk zelfstandig woont. Dit is voor cliënten met een psychische kwetsbaarheid en mensen met een verleden van dakloosheid niet altijd vanzelfsprekend. Daarom worden zij hierbij zo goed mogelijk begeleid. Om deze begeleiding tijdens de avond- / nachturen en in het weekend ook te kunnen bieden, zijn Lister en de Tussenvoorziening een samenwerking aan gegaan.

Bereikbaar buiten kantoortijden

De samenwerking maakt het mogelijk dat onze cliënten in Utrecht ook buiten kantoortijden een aanspreekpunt hebben, mocht dat nodig zijn.  Het ANW team staat voor ‘Avond-, Nacht- en Weekendteam’. Medewerkers van Lister en de Tussenvoorziening zorgen vanaf 1 januari 2022 samen voor de bereikbaarheid buiten kantoortijden. Het telefoonnummer dat cliënten kunnen bellen, delen de begeleiders met hen.