Terugblik Socialrun: team Tussenvoorziening levert indrukwekkende prestatie en haalt ruim €4.000 op

21 september 2023

Trots blikken we terug op de prestatie van het Tussenvoorziening-team "de Thuiswedstrijd" tijdens de Socialrun. Met een indrukwekkend team van meer dan 25 deelnemers hebben zij afgelopen weekend een afstand van maar liefst 555 kilometer afgelegd, en daarbij ruim €4.000 opgehaald voor een heel goed doel.

Voor inclusie

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer, volbracht in 48 uur, die draait om bewustwording en het bestrijden van het stigma rond psychische aandoeningen. Dit jaar deden de collega’s van Stichting De Tussenvoorziening voor het eerst mee met deze loop. Hun deelname stond in het teken van het bevorderen van inclusie in onze samenleving.

Eduard van de Tussenvoorziening over zijn deelname: “Wat een geweldige ervaring was dit. Zo trots op iedereen die heeft meegedaan, zowel als de organisatie, de lopers, fietsers die aan het navigeren waren en ook de chauffeurs die elke keer weer op de juiste plek wisten te stoppen voor de wissel. Ook de kampopbouwers waren geweldig. Wat een ontvangst en wat een afscheid. Mijn grote dank voor alle donateurs.”

Onvergetelijke ervaring en enorme opbrengst

De Socialrun heeft niet alleen geld opgebracht voor het goede doel, ook zorgt de Socialrun voor een hechte band en het gevoel van saamhorigheid bij iedereen die mee heeft gedaan. De deelnemers hebben urenlang gelopen, gefietst, genavigeerd en elkaar aangemoedigd. Een onvergetelijke ervaring.

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit initiatief? Donaties zijn nog steeds welkom. Samen werken we aan een inclusievere samenleving en het bestrijden van het stigma rond psychische aandoeningen.

Het team van de Tussenvoorziening kijkt nu al uit naar volgend jaar en roept iedereen op om ook mee te doen. Samen strijden voor psychische gezondheid, en gelijke kansen voor iedereen!