Lees voor
Doneren aan de Tussenvoorziening | Tussenvoorziening

Doneren aan de Tussenvoorziening

Doneren aan de Tussenvoorziening

Wil je ons steunen met een gift? Goed idee! Met jouw gift doen we extra mooie dingen voor onze cliënten. Jouw donatie komt voor 100% terecht bij onze cliënten. Bijvoorbeeld voor een gratis maaltijd, een verjaardag, kerstpakketjes, een tafeltennistafel op de opvang, nieuwe sokken en ondergoed of een gezinsuitje.

 

Hoe wil je doneren?

Eenmalig doneren

Je doneert makkelijk via het formulier op deze pagina. Omdat we voor iedere donatie administratieve kosten krijgen doorberekend, hebben we een minimum donatiebedrag ingesteld.

Liever zelf een bedrag overmaken? Dat kan natuurlijk ook. Ons rekeningnummer: NL97 RABO 0145 8694 31 ten name van Stichting de Tussenvoorziening onder vermelding van ‘Gift aan de Tussenvoorziening’.

Periodiek schenken

De Belastingdienst een deel van je gift laten betalen? Dat kan. Afhankelijk van jouw inkomen, krijg je tot de helft van jouw gift terug. Hoe je dat doet lees je op de pagina over periodiek schenken.

 

 

Donaties komen ten goede aan Stichting De Tussenvoorziening, gevestigd op de Groeneweg 2, 3531 VE te Utrecht en geregistreerd bij de KvK onder 41186533. Ons RSIN-nummer is 8029 65143. Vragen? E-mail: donaties@tussenvoorziening.nl of bel: 030-2340819.

Doneren

Doneren

,-
Naam:
Naam:
Voornaam of -letters
Achternaam

Jouw gegevens worden eenmalig gebruikt om je te bedanken voor jouw gift. Wij bewaren jouw gegevens niet en sturen ze niet door naar derden.

Geld inzamelen?

We worden regelmatig verrast door mensen die geld inzamelen. Bijvoorbeeld voor een lekker Paasontbijt, een tafeltennistafel of sokken. Heb jij een doel in gedachten waar je geld voor in wilt zamelen? Dat doe je als volgt:

  • Start jouw actie via een donatiepagina. Bijvoorbeeld geef.nl of doneeractie.
  • Deel jouw actie via social media en tag ons op Instagram, Twitter, Facebook, of LinkedIn. We delen graag met je mee!
  • Doneer de opbrengst direct via jouw contactpersoon van de Tussenvoorziening of doneer via ons donatieformulier. Geef bij de opmerking aan waar het geld voor is.

Anbi-status

De Tussenvoorziening is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft geen winstoogmerk. Wil je ons steunen met een gift of goederen? Dan kan dat met belastingvoordeel. Alles over belastingvoordeel lees je op de pagina over de ANBI-status.