Lees voor
Sporten en bewegen - De Tussenvoorziening

Sporten en bewegen

Sporten en bewegen

Bewegen is goed voor je gezondheid en je conditie. Maar wist je dat sporten je ook helpt ontspannen en goed is voor je zelfvertrouwen? Je leert doorzetten en je eigen krachten kennen. De Tussenvoorziening biedt een gevarieerd en toegankelijk sportaanbod met als doel zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.

Sterker verder door sporten

Minder stress, beter slapen, meer zelfvertrouwen en onderdeel zijn van een gemeenschap; de voordelen van bewegen reiken ver. Sport kan een essentieel onderdeel van het herstelproces zijn en een pad bieden naar mentaal en emotioneel welzijn. Wij zien sporten dan ook als krachtig middel om sterker verder te gaan.

Kom in beweging!

In nauwe samenwerking met de Sport Coalitie Utrecht bieden we een programma waarmee we onze deelnemers ondersteunen op weg naar een betere toekomst. Of je nu interesse hebt in zwemmen, basketballen, bootcamp of wandelen; ons sportaanbod is voor iedereen. Om sporten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, zijn al onze activiteiten gratis.

Kom ook in beweging en zet de eerste stap op weg naar een betere toekomst. Bekijk ons programma en kom langs bij een activiteit die bij jou past!


Bekijk hier ons actuele sportaanbodVragen?

Bel, mail of app Lex van Dalfsen: lexvandalfsen@tussenvoorziening.nl | 06-30024381