Meld je aan voor de Voiz Academie

7 oktober 2021

In januari start een nieuw voortraject van De Voiz Academie. De Voiz Academie is een tussenstap op weg naar werk voor mensen die te maken hebben gehad met dakloosheid, verslaving, schulden, psychiatrie of geweld. In een rustig tempo wennen de deelnemers aan leren en werken. Aanmelden kan tot 15 november.

Over het voortraject

Het voortraject van de Voiz Academie duurt een half jaar. Je volgt met nog zo’n 20 andere studenten een halve of hele dag in de week cursussen. Daarnaast doe je 1 dag in de week vrijwilligerswerk.

Je leert in het voortraject bijvoorbeeld:

  • Schrijven van korte brieven en verslagen.
  • Werken met een computer.
  • Omgaan met jouw ervaring in je leven.
  • Eerste hulp bij brand en ongevallen in een organisatie.
  • Nederlands en Rekenen.
  • Omgaan met moeilijk gedrag of agressie.

Na het voortraject kun je verder met 1 van de leerwerktrajecten of je vindt een leuke (vrijwilligers)baan.

 

Voor wie is dit traject?

De Voiz Academie is voor mensen die te maken hebben gehad met dakloosheid, verslaving, schulden, psychiatrie of geweld. En weer graag aan de slag willen in een betaalde baan of vrijwilligerswerk. De Voiz Academie biedt een veilige plek om in je eigen tempo stappen te zetten richting werk en/of leren. In een rustig tempo wen je aan leren en werken. Zo vind je straks makkelijker betaald werk en wordt de stap naar een opleiding minder groot.
Meer over de Voiz Academie

Aanmelden en meer info

Ben jij of is jouw cliënt toe aan een volgende stap? Meld jezelf of jouw cliënt dan voor 15 november aan via het formulier. Eerst even overleg? Neem contact op met Sandra Zorge, coördinator van de Academie: devoizacademie@tussenvoorziening.nl of bel: 06-53985383.

Aanmelden voortraject Voiz Academie

Aanmelden voortraject Voiz Academie