We hebben een nieuwe website!

5 oktober 2021

Welkom op onze nieuwe website! Afgelopen maanden heeft een groot team van de Tussenvoorziening geschreven aan onze nieuwe website. We zijn super trots op het resultaat!

Wat is er nieuw?

Onze verhalen

We werken voor een bijzondere groep. Unieke mensen met ieder hun eigen verhaal. Hoe we dat doen? Dat vertellen zij zelf, onze collega’s en onze partners. Hun verhalen nemen een belangrijke plek in op onze nieuwe website. Bijvoorbeeld het verhaal van André die 5 jaar op straat leefde. Of van Jerrel, buurtteam medewerker die cliënten in vertrouwen naar ons doorverwijst.
Bekijk onze verhalen.

Ons aanbod

Wat is er nodig? Van 24-uursopvang tot het ontwikkelen van iemands talenten. De Tussenvoorziening biedt wat nodig is om weer sterker verder te kunnen. Dat doen we in Utrecht, regio Amersfoort, Zeist Stichtse Vecht, Woerden en de Lekstroomregio. Onze nieuwe website geeft een overzicht van onze opvang, begeleiding en activiteiten voor cliënten, zoals het atelier Spat en de mogelijkheden om samen te sporten.
Bekijk ons aanbod.

Onze geschiedenis

Al vanaf 1994 komt de Tussenvoorziening in actie voor mensen in de regio Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Wat begon met het uitdelen van dekens vanuit de Tussenbus, groeide uit tot een krachtige organisatie waarin 450 betaalde krachten en 400 vrijwilligers doen wat nodig is om mensen sterker verder te helpen. We maakten een mooie tijdlijn waarin onze geschiedenis tot uiting komt.
Bekijk onze tijdlijn.