Lees voor
Werken bij de Tussenvoorziening in Utrecht

Werken bij de Tussenvoorziening

Werken bij de Tussenvoorziening

Wij zijn mensgericht, krachtig en verbindend. Wij helpen cliënten verder vanuit oprechte interesse en betrokkenheid. Werk jij met ons mee?

 


Betaalde vacatures Vrijwilligerswerk

Jij bent de basis: samen sterker verder.

Bij de Tussenvoorziening richten we ons op de kracht van de mens. We kijken daarbij naar wat elk mens te bieden heeft, vanuit ieders eigen karakter.

Je draagt direct of indirect bij aan een cruciale basisbehoefte van de mens: onderdak. Een veilige plek om te leven. Wie je ook bent, elk mens is uniek en welkom bij ons. Juist de verschillen in karakters, voorkeuren en levensstijl verrijken ons als organisatie. Met echte aandacht voor elkaar gaan we de verbinding aan en helpen we elkaar en onze cliënten sterker verder.

Gezondheid en ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Daarom investeren we in jou. Collega’s vormen de basis waarop cliënten kunnen steunen. Zij bieden een bepaalde vastigheid en rust waar de cliënten op kunnen vertrouwen. En daarmee bouwen de cliënten weer aan hun eigen basis, een eigen thuis.

Onze cultuur

Medewerkers, cliënten, vrijwilligers en stagiaires. Bij ons mag iedereen er zijn en bijdragen in al zijn eigenheid. Onze organisatie is creatief en wendbaar. We doen wat nodig is en we laten ons niet weerhouden door hindernissen.
Lees meer over onze cultuur.

Onze organisatie

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in de regio Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden.
Meer over onze organisatie.

“Voor het eerst in 20 jaar maakt mijn cliënt zijn eigen voordeur open."

Richard van Rijn werkt als individueel begeleider in Amersfoort. In dit verhaal vertelt hij over Guus, een cliënt die hij begeleidt vanuit Housing First. Na 20 jaar dakloosheid heeft hij nu zijn thuis gevonden.
Lees het verhaal van Richard.