Lees voor
Werken bij de Tussenvoorziening - De Tussenvoorziening

Werken bij de Tussenvoorziening

Werken bij de Tussenvoorziening

Mensgericht, krachtgericht en inclusief. Dat is de Tussenvoorziening.

De mens vormt de kracht in elk proces binnen de Tussenvoorziening: De medewerker in het ondersteunen van de cliënten en de cliënten door hun eigen leven opnieuw op te bouwen.

Dat gaat niet over één nacht ijs. Dat gaat met vallen en opstaan. Dat gaat gepaard met emoties: “Een lach met tranen”. Soms tranen van verdriet en soms tranen van geluk. Deze emoties maken het menselijk en zorgen voor verbinding.

De medewerkers vormen de basis waarop cliënten kunnen steunen. Zij bieden een bepaalde vastigheid en rust waar de cliënten op kunnen vertrouwen. En daarmee bouwen de cliënten weer aan hun eigen basis, een eigen thuis.

Medewerkers van de Tussenvoorziening zijn krachtig, verbindend en helpen vanuit hun oprechte interesse en betrokkenheid cliënten verder.

Dat laten we zien door met de boodschap: Jij bent de basis! Oprecht, krachtig en verbindend


Vrijwilligerswerk Betaalde vacatures


Onze cultuur

Medewerkers, cliënten, vrijwilligers en stagiaires. Bij ons mag iedereen er zijn en bijdragen in al zijn eigenheid. Onze organisatie is creatief en wendbaar. We doen wat nodig is en we laten ons niet weerhouden door hindernissen.
Lees meer over onze cultuur.

Goed werkgeversschap

Wij scheppen de voorwaarden waarin jij je werk goed kunt doen. Dat gaat natuurlijk over een goed salaris. Maar ook over balans, plezier en ontwikkelkansen.
Meer over arbeidsvoorwaarden.

Onze organisatie

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in de regio Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden.
Meer over onze organisatie.

“Voor het eerst in 20 jaar maakt mijn cliënt zijn eigen voordeur open."

Richard van Rijn werkt als individueel begeleider in Amersfoort. In dit verhaal vertelt hij over Guus, een cliënt die hij begeleidt vanuit Housing First. Na 20 jaar dakloosheid heeft hij nu zijn thuis gevonden.
Lees het verhaal van Richard.