Lees voor
Onze cultuur - De Tussenvoorziening

Onze cultuur

Onze cultuur

De Tussenvoorziening is een inclusieve organisatie. Iedereen mag er zijn en bijdragen in al zijn eigenheid. Onze organisatie is creatief en wendbaar. Kansen pakken we snel op en we laten ons niet weerhouden door hindernissen.

Doen wat nodig is

Medewerkers krijgen al snel het vertrouwen en de ruimte om te doen wat nodig is in hun werk. Ook worden zij uitgedaagd om zich te ontwikkelen en nieuwe taken op te pakken. Dat kan alleen als we goed met elkaar samenwerken, van elkaar leren en elkaars talenten zo goed mogelijk inzetten.

Ontwikkelen

Onze medewerkers doen hun werk vanuit bevlogenheid en hebben een positief ondernemende houding. We gaan ervanuit dat veranderingen leiden tot voortuitgang en dat medewerkers hierin meebewegen. Continu denken we na over ons (professioneel) handelen en stellen we onszelf de vraag: ‘hoe kan het beter’?

Open deuren

Alle deuren staan bij ons open. We spreken elkaar open en eerlijk aan. We voeren gesprekken over wat we te doen hebben, wat we bereiken en wat beter kan.

Samenzijn

We besteden veel aandacht aan feestelijke momenten en informeel samenzijn. Zo organiseren we jaarlijks een medewerkersdag, teamuitjes, een BBQ voor vrijwilligers en medewerkers en diverse borrels.

 

"We blijven het doen voor onze clienten, dat is onze passie, de drijfveer, waar iedereen energie uit put om deze periode door te blijven werken."