Stage lopen

Stage lopen

De Tussenvoorziening biedt allerlei vormen van ondersteuning aan mensen die in een kwetsbare situatie verkeren. Zo bieden wij dagbesteding en activering, opvang, woon- en financiële begeleiding. De begeleiding is gericht op verbetering van de woon- en leefsituatie en het voorkomen van terugval.

Meer over stage lopen

Je krijgt bij De Tussenvoorziening een goede gelegenheid om te ervaren hoe het echte werk eruit ziet. Op deze manier kan je ontdekken of het werk en onze organisatie bij je passen. Afhankelijk van je opleiding, stage- en persoonlijke leerdoelen kijken we samen waar de nadruk op komt te liggen tijdens jouw stage.

Gaandeweg groei je in de taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Hierbij kan je denken aan het begeleiden en ondersteunen van onze cliënten in alledaagse activiteiten. Of het toe werken naar zelfstandigheid van de cliënt op de levensgebieden waar problemen zijn ontstaan. Samen met de praktijkbegeleider bewaak je de voortgang en de opdrachten die je voor je stage in dit kader moet voltooien.

De Tussenvoorziening biedt jaarlijks verschillende stageplaatsen aan binnen onze verschillende locaties. Dit zijn stageplekken voor studenten van minimaal 18 jaar die een opleiding volgen in het sociale domein op zowel mbo- als hbo- niveau (MWD, CMV, SPH, SW, SJD, e.d.).

Wat kan je verwachten tijdens je stage?

  • Een uitdagende en leerzame stage voor de duur van 5 tot 10 maanden voor 16 uur – 32 uur per week.
  • Een stagevergoeding van €269,- (o.b.v. 36 uur per week)
  • Veel ruimte om te leren en te sparren over je eigen ideeën en initiatieven
  • Allerlei cursussen en trainingen
  • Een stageplek waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren

En als je klaar bent met je stage en je hebt het naar je zin gehad is er misschien wel ruimte om bij ons te blijven werken naast je opleiding!