Stagiair contractbeheer


 

Als stagiair ga jij je bezighouden met het contractbeheer van de Tussenvoorziening. Dit doe je niet alleen. We hebben een heel projectteam om je heen verzameld.

Aanleiding voor deze opdracht:

De Tussenvoorziening komt in actie voor mensen in Utrecht en omstreken die het in hun eentje niet redden. Doordat ze geen dak boven hun hoofd hebben, een steuntje in de rug nodig hebben of hun schulden zich blijven opstapelen. Onze 500 betaalde krachten en 400 vrijwilligers doen wat nodig is om hen sterker verder te helpen. Om dit werk te kunnen doen sluit de Tussenvoorziening veel overeenkomsten af. Met overheden, omdat ze ons subsidiëren of inkopen. Met leveranciers van spullen en diensten die we nodig hebben voor ons werk. Met woningcorporaties, omdat wij panden van ze huren, etc. Overeenkomsten worden op dit moment op verschillende plekken in de organisatie afgesloten, gemonitord en bewaard. Daar zijn niet altijd eenduidige afspraken over. Ook afspraken over het vertalen van contracteisen naar de betrokkenen en het toezien op naleving worden verschillend ingevuld. Kortom, we hebben onvoldoende overzicht. Daar willen we verandering in aanbrengen en daarom hebben we hier een project voor opgestart.

Wat ga je doen

Binnen het projectteam ga jij allereerst aan de slag met het beschrijven van een theoretisch kader over contractbeheer. Daarin beschrijf je het doel en de verschillende elementen van contractbeheer. Ook geef je inzicht in wat er komt kijken bij de organisatie van contractbeheer, welke keuzes daarin gemaakt kunnen worden en wat daarin voor- en nadelen zijn. Met behulp van het theoretisch kader ga je voor een aantal type organisaties onderzoeken hoe wij contractbeheer geregeld hebben en uitvoeren. Onze prioriteit ligt bij de verwerkersovereenkomsten. Daar richt je je dan ook als eerste op. Afhankelijk van het aantal uur/weken dat je stage gaat lopen kijken we samen naar op hoeveel contracttypen je je kan richten. Andere typen overeenkomsten zijn bijvoorbeeld de inkoop van diensten, zoals trainers, schoonmaak en beveiliging, overeenkomsten voor de financiering van onze primaire dienstverlening samenwerkingsovereenkomsten met ketenpartners. Na deze analyse ga je aan de slag met een advies aan de organisatie. In jouw advies lezen we hoe we contractbeheer op basis van jouw bevindingen en het theoretisch kader het beste kunnen organiseren binnen de Tussenvoorziening.

Wat krijg je van ons?

We vinden dat iedereen moet kunnen meedoen. Elk idee, elke wens of behoefte is belangrijk. Daarom staan we open voor jouw ideeën en suggesties. Met een open mind werken we effectief samen. Zo laten we je groeien vanuit je eigen kracht en investeren we in je ontwikkeling en gezondheid op de werkvloer. En natuurlijk kun je ook rekenen op:

  • Een stagevergoeding van maximaal € 269,– per maand;
  • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
  • Goede begeleiding en leuke collega’s.

Wat neem je mee?

  • Je volgt een opleiding bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding
  • Je zit in het 3de of 4de leerjaar.
  • Je bent resultaatgericht, proactief en kan goed zelfstandig met deelopdrachten aan de slag.
  • Je vindt het leuk om in een projectteam aan een concrete opdracht te werken.
  • Je kan in september of oktober 2024 starten (eerder mag ook)

Over de Tussenvoorziening

Mensgericht, krachtgericht en inclusief. Dat is de Tussenvoorziening. De mens vormt de kracht in elk proces binnen de Tussenvoorziening: De medewerkers in het ondersteunen van de cliënten en de cliënten door hun eigen leven opnieuw op te bouwen.

Dat gaat niet over één nacht ijs. Dat gaat met vallen en opstaan. De medewerkers helpen vanuit hun oprechte betrokkenheid en vormen de basis waarop cliënten vertrouwen. En daarmee bouwen cliënten weer aan hun eigen basis, een eigen thuis.

Over het Team

Je komt te werken in een projectteam met daarin de bestuurssecretaris, manager beleid en communicatie en teamleider zorgadministratie. Samen bepalen jullie de aanpak. Een van hen wordt je stagebegeleider. Verder zal je veel samenwerken met andere afdelingen van de organisatie, zoals huisvesting en facilitair, zorgadministratie, financiën en beleid en communicatie.

Samen Sterker verder

Ben jij oprecht, krachtig en verbindend? Reageer direct en laat ons weten waarom deze stageplaats voor jou is.

Heb je vragen over deze stageplek bel dan gerust met Lori Seraus of Nelleke Flinterman via 030-2340819.

Vacaturekenmerken

Aantal uren per week: 24
Contracttype: Bepaalde tijd

Contact

Naam contactpersoon: Lori Seraus
Telefoonnummer: 0623679286

Niveau en ervaring

Werkniveau: n.v.t.
Werkervaring: Starter (0-2 jaar)
Opleidingsniveau: n.v.t.

 

Solliciteren