Meewerken en leren bij de NoiZ

Meewerken en leren bij de NoiZ

Onze 24-uursopvang ‘de NoiZ’ biedt al meer dan 25 jaar opvang in zelfbeheer: het beheer van de opvang is voor een belangrijk deel in handen van vrijwilligers met ervaringsdeskundigheid. Heb jij ervaring met bijvoorbeeld dakloosheid? Wil je weer wennen aan werk en nieuwe dingen leren? Word beheerder bij de NoiZ!

Voor wie?

De vrijwillige functies bij de NoiZ zijn voor mensen die ervaring hebben met bijvoorbeeld dakloosheid, psychiatrie, geweld of andere gebeurtenissen die impact hebben gemaakt op hun leven. Het werk is misschien wel wat voor jou als je toe bent aan een volgende stap in je leven en op een veilige manier wil wennen aan ‘gewoon werk’.

De verschillende functies

Aan de slag als beheerder

Als beheerder werk je 16 tot 32 uur per week. Dat zijn 2 tot 4 diensten. Samen met je collega’s zorg jij voor een veilige, open en prettige sfeer. Bijvoorbeeld door een praatje te maken of een luisterend oor te bieden. Verder help jij onze gasten bij hun taken. Ook doe je de administratie. Zo schrijf jij gasten in en uit en verwijs je gasten door voor hulp. Bekijk de vacature.

Aan de slag in andere functies

De NoiZ heeft ook plek voor mensen die minder uren willen werken of graag lekker actief aan de slag willen zijn. Je kunt bijvoorbeeld werken als kok, schoonmaker, ontbijtvrijwilliger of gastheer/-vrouw. Je draait minimaal 1 dienst per week. Bekijk de vacature.


Kennismaken of overleggen?

Bel of mail met de NoiZ:
Tel: 030 251 72 80
E-mail: hhdnoiz@tussenvoorziening.nl

Of vul het formulier in:

Aanmelden Noiz beheerder

Ervaring van een beheerder

Oud NoiZ-beheerder Dave gaat al klussend de Tussenvoorziening door. Hij werkte mee bij de verbouwing van de Noiz en doet daar nog steeds allerlei klussen. Door zijn ptss lukt het hem niet altijd om naar zijn werk te gaan. Gelukkig zijn daar afspraken over gemaakt, waardoor hij toch bij ons aan de slag kan.

Lees ook het interview met Dave dat in Straatnieuws verscheen.