Lees voor
Regio Zeist - De Tussenvoorziening

Regio Zeist

Regio Zeist

In de regio Zeist bieden wij opvang, begeleid wonen en hulp bij geldproblemen. We komen in actie voor mensen met complexe problemen die in een kwetsbare woon- en leefsituatie zitten. In onze begeleiding gaan we uit van eigen kracht, denken in wat wél kan en creatieve oplossingen.

Werkgebied Zeist
Ons werkgebied Zeist bestaat uit de gemeenten Zeist, Bunnik, de Bilt en de Utrechtse Heuvelrug.

Ons aanbod in regio Zeist

Begeleid wonen in de eigen woning

We bieden begeleid wonen aan mensen met ingewikkelde problemen die in een eigen woning wonen. Hiermee voorkomen we bijvoorbeeld uithuiszetting.

Meer over begeleid wonen

Begeleid wonen bij Schubert Wonen

Schubert Wonen is een groepspand met 9 kamers en gedeelde keuken, douche en toilet. Hier bieden we tijdelijke huisvesting en begeleid wonen aan mensen met complexe problemen die dak- of thuisloos zijn.

Begeleid wonen in een ‘omklapwoning’

Een omklapwoning is een woning die wij huren van woningbouwcorporatie Woongoed. Als het wonen goed gaat, dan wordt de woning op naam van de cliënt geplaatst.

Gemengd wonen in Seyster Veste

In het gemengd wonen project Seyster Veste in Zeist wonen mensen met en zonder een daklozenachtergrond naast elkaar. Dit woonproject zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk.
Meer over gemengd wonen

 

Aanmelden voor hulp in Zeist

Aanmelden voor hulp in Zeist gaat via een verwijzer. Cliënten kunnen zich niet zelf aanmelden. Er is een wachtlijst. Bekijk de wachttijden.

Eerst even overleg? Bel 030-2332286 (maandag-vrijdag van 9.30-12.30 uur) of mail zeist@tussenvoorziening.nl.


Cliënt aanmelden