Utrecht Pride: “In één woord geweldig!”

4 juni 2024

Wát een feest was het afgelopen zaterdag 1 juni tijdens Utrecht Pride! Met een boot vol trotse cliënten, medewerkers en vrijwilligers voeren we mee met de botenparade door de grachten van Utrecht.

“Zo veel vrolijke mensen langs de kant, echt een bijzondere ervaring”, “Gezellige mensen, mooie mensen, ik ben heel blij!, “In één woord geweldig!” Zomaar wat reacties van deelnemers na afloop van Utrecht Pride. Voor sommigen was het de eerste keer op de boot.

Feest van verbinding

Het was de 4e keer dat de Tussenvoorziening meedeed met Utrecht Pride. Dit jaar voeren een aantal collega’s van Lister mee op de boot. Guusta van der Zwaart, bestuurder van de Tussenvoorziening, was er ook bij. “Ik heb denk ik wel een marathon gedanst!”, vertelde ze na afloop. “Maar wat een energie. En wat een mooi feest, vol verbinding en eigenheid. Echt geweldig!”

Dankjewel Utrecht!

We willen alle enthousiaste mensen langs de route ontzettend bedanken. En natuurlijk ook de feestvierders aan boord en iedereen die geholpen heeft met de organisatie van Utrecht Pride. Het was weer een unieke en kleurrijke ervaring!Meer lezen: