Lees voor
Regenboogmaatjes in Utrecht - De Tussenvoorziening

Regenboogmaatjes in Utrecht

Regenboogmaatjes

Het leven is niet altijd even makkelijk als je homo, lesbisch, bi, pan, transgender, non-binair of intersekse bent. Als je daarnaast ook nog andere problemen hebt, zoals een psychiatrische diagnose, verslaving of dakloosheid, dan kan dat extra zwaar zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Het kan fijn zijn om iemand te hebben die er voor jou is. Met wie je kunt praten en leuke dingen kunt doen. Die snapt wat je meemaakt en begrijpt wat je voelt. Een maatje, die je inspireert om nieuwe stappen te zetten.

Regenboogmaatjes willen er graag voor je zijn.

Regenboogmaatjes zijn vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen. Mensen met het hart op de juiste plek, die hun eigen ervaring willen omzetten naar iets positiefs voor de toekomst. Veel van onze vrijwilligers hebben zelf een LHBTI-achtergrond, maar dat hoeft niet.

Voor wie zijn de regenboogmaatjes?

Regenboogmaatjes zijn er voor Utrechters van 18-60 die tot de LHBTI-groep behoren en daarnaast problemen hebben, zoals een psychiatrische diagnose, verslaving of dakloosheid. Herken jij je hierin? Meld je dan snel aan!

Wat doe je met een regenboogmaatje?

Wat je precies gaat doen, dat bedenken jullie samen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat jullie zo’n 6 maanden elke week of om de week afspreken. Én dat je werkt aan een doel. Zodat je na afloop terug kunt kijken op de stappen die je hebt gezet.

Aanmelden voor een regenboogmaatje

Ontdekken of een regenboogmaatje iets voor jou is?

Lijkt het je wel wat om een tijdje met een regenboogmaatje op te trekken? Je bent meer dan welkom. Meld je gerust aan, deelname is gratis. Mail jouw naam en telefoonnummer aan: maatjes@tussenvoorziening.nl en we nemen contact met je op.

“Met mijn maatje praten hielp me om me minder alleen te voelen.”