Lees voor
Boodschappenfonds | Tussenvoorziening

Boodschappenfonds

Doneer voor het Boodschappenfonds

Help je mee aan het Utrechts Boodschappenfonds? Het leven wordt voor steeds meer mensen duurder. Door de inflatie en de energieprijzen die door het dak gaan kunnen veel meer mensen nog lastiger rondkomen. Hier moeten we wat aan doen. Doe je mee?

Waarom een boodschappenfonds?

Voor steeds meer mensen wordt het leven duurder. Door de inflatie en stijgende energieprijzen kunnen meer mensen niet rondkomen.

De overheid komt met maatregelen om te helpen. Maar die maatregelen zijn er nog niet.
En ze zijn tot nu toe vooral gericht op energie. Niet op de boodschappen, terwijl die door de inflatie ook duurder worden.

Hier willen we wat aan doen.

Het plan? Geld inzamelen voor boodschappenbonnen voor de cliënten die last hebben van de stijgende kosten.

Voor veel cliënten van de Tussenvoorziening betekent dit dat hun krappe budgetplaatjes nauwelijks nog rond te krijgen zijn. Hieronder vallen ook de 1200 cliënten van Stadsgeldbeheer. De reserveringen die zij eerder konden maken gaan nu op aan vaste lasten, aan boodschappen.

Deze cliënten willen we bonnen geven ter waarde van 50 euro. Dit bedrag compenseert voor enkele maanden de 10 á 20 euro die veel mensen nu tekort komen door de inflatie.

Jouw gift draagt direct bij aan het verzachten van armoede van mede Utrechters. Doe je mee? Doneer hieronder.


Hoe wil je doneren?

Eenmalig doneren

Je doneert makkelijk via het formulier op deze pagina. Omdat we voor iedere donatie administratieve kosten krijgen doorberekend, hebben we een minimum donatiebedrag ingesteld.

Liever zelf een bedrag overmaken? Dat kan natuurlijk ook. Ons rekeningnummer: NL97 RABO 0145 8694 31 ten name van Stichting de Tussenvoorziening onder vermelding van ‘Gift Boodschappenfonds’.

 

 

Donaties komen ten goede aan Stichting De Tussenvoorziening, gevestigd op de Groeneweg 2, 3531 VE te Utrecht en geregistreerd bij de KvK onder 41186533. Ons RSIN-nummer is 8029 65143. Vragen? E-mail: donaties@tussenvoorziening.nl of bel: 030-2340819.

Doneren

Doneren

,-
Naam:
Naam:
Voornaam of -letters
Achternaam

Jouw gegevens worden eenmalig gebruikt om je te bedanken voor jouw gift. Wij bewaren jouw gegevens niet en sturen ze niet door naar derden.

Help jij meer geld inzamelen voor het boodschappenfonds?

Help jij ons meer donaties verzamelen voor het boodschappenfonds?

Nog meer doen? 

Anbi-status

De Tussenvoorziening is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft geen winstoogmerk. Wil je ons steunen met een gift of goederen? Dan kan dat met belastingvoordeel. Alles over belastingvoordeel lees je op de pagina over de ANBI-status.

Meer lezen over het Boodschappenfonds?