Lees voor
Maak kennis met de deelnemers van Atelier Spat - De Tussenvoorziening

Maak kennis met de deelnemers van Atelier Spat

Maak kennis met de deelnemers van Atelier Spat

Atelier Spat is een sociaal atelier van de Tussenvoorziening voor mensen met een kwetsbaarheid. In het atelier kunnen deelnemers hun creativiteit uiten en hun talenten ontwikkelen. De kunstenaars van Spat stellen zich hieronder voor.

F.F.

“Atelier Spat geeft mij een fijn ritme, sociale inspiratie en ruimte. Het is heel fijn om een doel te hebben. Je gaat ergens naartoe en bent daar actief met iets bezig. Van alleen maar thuis zijn word ik niet gelukkig.

Het schilderen bij Atelier Spat heeft het vertrouwen in mijn creativiteit en kunnen een boost gegeven, op meerdere vlakken in mijn leven.”


Lees meer over kunstenaar F.F.


Atelier Spat de Tussenvoorziening

Atelier Spat de Tussenvoorziening

Ivonne Klein Zeggelink

“Ik kom al zo’n 12 jaar bij Atelier Spat. Al snel ontdekte ik dat het atelier een plek is waar iedereen welkom is. Iedereen mag zijn eigen ding doen. Er wordt serieus gewerkt maar er is ook veel ruimte voor plezier en sociaal contact.

Voor mij is Atelier Spat een plek die gezelligheid en structuur biedt. Ik ben heel blij dat ik hier ben beland, het heeft mijn leven verrijkt en voelt als een 2e thuis.”


Lees meer over kunstenaar Ivonne


Ron van Bemmel

“Ik voelde me meteen thuis bij Atelier Spat. Voor mij is het de plek om kunst te maken. Zonder het atelier zou ik dat niet kunnen doen denk ik.

Mijn werk is erg geïnspireerd op Aboriginal Art, ook wel Dot Art genoemd. In de zomer werk ik het liefst buiten met steen en in de winter schilder ik graag.”


Lees meer over kunstenaar Ron


Atelier Spat de Tussenvoorziening

Wil je ook deelnemer worden bij Spat?

Ben je het vertrouwen in jouw talenten kwijt? Dan kan je die bij Atelier Spat terugvinden. Het mooie aan Atelier Spat is dat iedereen elkaar helpt en vrijlaat om zichzelf te zijn. Lees meer over deelnemer worden bij Spat.