TV-computerhulp zoekt computers

7 september 2017

De medewerkers van PC-project ‘TV-Computerhulp’ of TVC houden zich bezig met het gratis helpen van cliënten en medewerkers van de Tussenvoorziening op computer gebied. Dit doen zij op drie manieren:

1. Van oude afgedankte computers maken zij weer goed werkende computers. Deze worden met een jaar gratis onderhoud geschonken aan cliënten die een computer nodig hebben maar er zelf geen geld voor hebben.

2. Cliënten of medewerkers van de Tussenvoorziening met kapotte of slecht werkende computers kunnen deze brengen zodat ze weer optimaal werkend worden gemaakt.

3. Zij geven cliënten ook individueel les in het gebruik van computers op alle gebieden. Denk hierbij aan tekstverwerken, internet, mail, algemeen gebruik, spreadsheet en Facebook.

TVC maakt gebruik van afgedankte computerspullen. Zij zijn dus afhankelijk van wat ze aan niet meer gebruikte of afgedankte computers, laptops en onderdelen krijgen van organisaties en particulieren.

Vandaar de vraag: Heeft u, of kent u iemand die oude computers, laptops en/of onderdelen heeft staan om aan TVC te geven zodat zij het een tweede leven kunnen bieden.

U kunt mailen naar    : tv-computerhulp@tussenvoorziening.nl
De website bezoeken: www.tv-computerhulp.nl