Vanaf 22 mei: SpatLab bij de Bijenkorf

19 mei 2017

Vanaf 22 mei zijn artikelen van Atelier SPAT tijdelijk te koop bij de Bijenkorf.

Bijzondere producten van Bijzondere mensen in de Bijenkorf Utrecht
Vanaf 22 mei 2017 tot in de zomer van 2017 is er in de Bijenkorf Utrecht een uniek project van Bijzonder. Bij de Click & Collect balie op de tweede verdieping in de Bijenkorf in Utrecht zijn gedurende deze periode ruim 20 producten van de Utrechtse organisaties: Bartimeus, Leger des Heils,  Rebottled, Reinaerde en de Tussenvoorziening (SpatLab) te zien. U kunt het verhaal van de makers bij het product lezen. Ook ziet u waar u het product kunt kopen of bestellen.

Door dit project krijgen de makers het podium dat ze verdienen. Wij willen op deze wijze bijdragen aan een verbinding tussen de organisaties, de makers, de bijzondere producten en u.

Bijzonder bij de Bijenkorf is ontstaan vanuit het hart van de makers, de organisaties en de Bijenkorf. Wij kijken met trots naar de producten die er staan. Hopelijk doet u dit ook. Wilt u uw mening geven?  Bij de Click & Collect balie ligt een gastenboek of mail naar  info@bijzondereproducten.nl

Meer informatie over Bijzonder
Bijzonder is een sociale onderneming. We brengen ‘bijzondere producten van bijzondere mensen‘ onder de aandacht van een groot en breed publiek. Wij willen de makers het podium bieden dat zij verdienen.

Bijzonder zorgt voor de verbinding tussen de organisaties, de makers van de bijzondere producten en u.

Wij zijn Koos van der Burg en Charlotte van Haselen. Wij werken, naast Bijzonder, beiden voor maatschappelijke organisaties in Utrecht.

‘Bijzondere producten in de Bijenkorf’ is voor ons een eerste stap naar meer. Wij willen in de directe toekomst een podium blijven bieden aan bijzondere producten. Ook richten wij ons op het creatie proces. We zien kansen in het verbinden van verschillende partijen. Wij denken aan bedrijven, winkels, galeries, organisaties, vastgoedbeheerorganisaties en betrokken particulieren.