Vrijwilligers gezocht voor 10 en 11 maart: NLdoet

27 februari 2017

Ook in 2017 heeft de Tussenvoorziening weer verschillende klussen aangemeld bij de NLdoet-actie van het Oranjefonds. En ook dit jaar zijn we dus weer op zoek naar vrijwilligers die komen helpen.

De klussen

Schoonmaken en opfleuren 24- uurs opvang Weerdsingel
Bij de 24-uursopvang Weerdsingel worden ongedocumenteerden opgevangen. Bewoners kunnen hier aansterken, tot rust komen en aan hun toekomst werken.
Resultaat: Een blinkend schoon pand, opgevrolijkt met bloemen en plantjes. We maker er samen met bewoners en vrijwilligers een gezellige dag van.

Opknappen kinderhoek crisisopvang BOKA
De Boka heeft een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Deze kan nog wel een opknapbeurt gebruiken. We willen deze dag graag gebruiken om de muren een kleurtje te geven, het speelgoed grondig schoon te maken en de ruimte wat gezelliger te maken.
Resultaat: Aan het eind van de dag hopen we een kleurige, gezellige en schone ruimte achter te laten. Omdat we elkaar niet in de weg willen lopen hebben we aan vijf vrijwilligers genoeg. Voor deze harde werkers wordt de lunch geregeld.

Gezellig in de stek 
De afgelopen jaren heeft de 24-uursopvang de Stek meegedaan aan NLDoet, met een prachtig opgeknapte tuin als resultaat. Op zaterdag 11 maart gaan we tuin klaar maken voor het voorjaar. Daarnaast willen we de woonkamer waar de cliënten dag en nacht gebruik van maken wat gezelliger maken, in samenspraak met de cliënten. We willen de tafels schilderen en wat leuke plantjes neerzetten.
Resultaat: Een leuke dag samen binnen en buiten werken, met een tuin die klaar is voor het voorjaar en een opgefleurde woonkamer als resultaat.